Thuis ProductenHet Lassenmachine van de condensatorlossing

Pneumatische AC van de het Lassenmachine van de Impulsvlek van de de Condensatorlossing van Hwashi Middelgrote de Frequentieomschakelaar

Pneumatische AC van de het Lassenmachine van de Impulsvlek van de de Condensatorlossing van Hwashi Middelgrote de Frequentieomschakelaar

Pneumatische AC van de het Lassenmachine van de Impulsvlek van de de Condensatorlossing van Hwashi Middelgrote de Frequentieomschakelaar
Pneumatic AC Pulse Spot Welding Machine Hwashi Capacitor Discharge Medium Frequency Inverter
Pneumatische AC van de het Lassenmachine van de Impulsvlek van de de Condensatorlossing van Hwashi Middelgrote de Frequentieomschakelaar
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HWASHI
Certificering: CE/CCC/ISO
Modelnummer: Wl-mf-90K
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: overzees waardig houten pakket
Levertijd: 7-30 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50 reeksen per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: De Lossing van de Hwashicondensator, Middelgrote Frequentieomschakelaar, Pneumatische AC het lassenm Toepassing: Het lassen voor aluminium en koperproducten
Grootte: 480x900x1600*mm Gewicht: 350kg
Voorwaarde: Nieuw Garantie: 12 maanden
Norm: CE/CCC/ISO Levensduur: 8-10 jaar
Hoog licht:

AC het Lassenmachine van de Impulsvlek

,

De pneumatische Machine van het Vleklassen

,

CCC de Lasser van de Condensatorlossing

De Lossing van de Hwashicondensator, Middelgrote Frequentieomschakelaar, Pneumatische AC het lassenmachine van de Impulsvlek

 

Producttoepassing

Onze machines zijn wijd toegepast op diverse soorten de industrieën, zoals keukengerei, auto die, motorfiets productie, glazen, hardware, huishoudapparaten, zwakstroomapparaten, lift, compressor, enz. maken.

 

 

De Machine van het de Vleklassen van de condensatorlossing

Efficiënte energie - besparing, lage onmiddellijke macht van het net, hoge machtsfactor, de machine van het de lossingslassen van de lage kostencondensator China, laag effect op het net, energie - besparing, stabiele output, en goede consistentie. Stevig lassen, geen verkleuring, sparen het oppoetsen proces, hoog rendement.

Keur de versterkte speciale ontworpen staalstructuur als lichaam goed. Redelijk spanningszwaartepunt om de stabiele intensiteit van het belangrijkste lichaam te verzekeren wanneer het leiden van snel snelheidslassen. Ondertussen, kon het spannings ondersteunend punt en werkend platform voor andere acties verstrekken. Gelieve te rusten verzekerd om onze van de de lossingsvlek van de roestvrij staalcondensator te kopen het lassenmachine, zullen wij u van een van het de vleklassen van de condensatorlossing prijs van de de machinefabriek voorzien.

Pneumatische AC van de het Lassenmachine van de Impulsvlek van de de Condensatorlossing van Hwashi Middelgrote de Frequentieomschakelaar 0

De Machine van het de Vleklassen van de condensatorlossing

Efficiënte energie - besparing, lage onmiddellijke macht van het net, hoge machtsfactor, de machine van het de lossingslassen van de lage kostencondensator China, laag effect op het net, energie - besparing, stabiele output, en goede consistentie. Stevig lassen, geen verkleuring, sparen het oppoetsen proces, hoog rendement. Keur de versterkte speciale ontworpen staalstructuur als lichaam goed. Redelijk spanningszwaartepunt om de stabiele intensiteit van het belangrijkste lichaam te verzekeren wanneer het leiden van snel snelheidslassen. Ondertussen, kon het spannings ondersteunend punt en werkend platform voor andere acties verstrekken. Gelieve te rusten verzekerd om onze van de de lossingsvlek van de roestvrij staalcondensator te kopen het lassenmachine, zullen wij u van een van het de vleklassen van de condensatorlossing prijs van de de machinefabriek voorzien.

 

 

De middelgrote Machine van het de Vleklassen van de Frequentieomschakelaar gelijkstroom

1. Energie - besparing: 90K de middelgrote machine van het de vleklassen van de frequentieomschakelaar gelijkstroom is met het gebruiken van wisselstroom vergelijkbaar, kan het helpen om de consumptie van elektriciteit te verminderen. De transformator van hetzelfde gewicht kon output meer energie. Het kan ook gemakshalve met de grote automatische lassenklem worden gebruikt.
2. In een halfautomatische installatie, kan één middelgrote frequentietransformator vele transformatoren met lage frekwentie vervangen om de parallelle verbindingssituatie in de secundaire kring te verminderen.
3. Hoog - van de het kopergelijkstroom vlek van het kwaliteitsaluminium de het lassenmachine verbetert de machtsfactor, vermindert de productiekost.
4. Verminder interferentie in de secundaire kring die in het grote open gebied is
5. Om de voedingeenheid te maken saldo laden: MF de omschakelaarsvlek/de projectielasser keuren de bronnen goed in drie stadia die energie kunnen opslaan.
6. 90K de middelgrote machine van het de vleklassen van de frequentieomschakelaar gelijkstroom is geschikter voor de schommeling van het machtsnet en de nauwkeurige en snelle controle van de voltagedaling 7.More van stroom
8. Betrouwbaarder proces: Voor het grootste deel van toegepaste weerstand zullen de lassenmetalen, aan gebruik gelijkstroom om te lassen helpen om een beter effect te bereiken.
9. De technologie van het MF systeem is traditioneler en betrouwbaar wat de schaderesultaten de gecontroleerde analyse van silicium kan verhinderen.
10. Hoog - van de het kopergelijkstroom vlek van het kwaliteitsaluminium de het lassenmachine drukt verrichtingskosten, met inbegrip van het besparen van de energie van elk vleklassen en het verminderen van de cyclus van lassen. U kunt aandacht aan ons besteden als u in van het de vleklassen van 90K gelijkstroom de prijs van de de machinefabriek geinteresseerd bent.
Pneumatische AC van de het Lassenmachine van de Impulsvlek van de de Condensatorlossing van Hwashi Middelgrote de Frequentieomschakelaar 1
Pneumatische AC het lassenmachine van de Impulsvlek
 
Speciale ontwerpintegratie van onder druk gezette cilinder die stabiliteit en mobiliteit van onder druk gezette en lassensnelheid kan verzekeren. 1. Veelvoudig zelfde manieren gedwongen waterkoelingssysteem om stabiliteit en betrouwbaarheid van verrichting op lange termijn te verzekeren.
2. De onder druk gezette elektrodensnelheid kan, het effect vertragen aan het stuk van het lassenwerk worden aangepast wanneer het drukken, ook vermindert het lawaai wanneer het lassen.
3. De hogere en lagere elektrode keurt supplementaire slag onder druk gezette wijze goed die de verrichting van lassenprocédé kan verbeteren.
4. Het Systeem van de lassencontrole: Wd-KD5 Intelligent Microcomputercontrolemechanisme. De AC lasser van de impulsvlek die wij produceren kan met vele types van lassencontrolemechanismen worden aangepast.
5. Het silicium controleerde: Keur SEMIKRON, IXYS-Silicium van West-Duitsland wordt of het Silicium van IRL goed van Verenigde Staten wordt gecontroleerd gecontroleerd die;
6. Pneumatisch Controlesysteem: Keur grote verplaatsing van magnetische klep en gasassemblage, voldoende luchtlevering goed; keur de snelle uitlaatcilinder, snelle reactie, goede servoprestaties goed.
7. Lassentransformator: Keur het staalschijf geraffineerde lassende transformator goed van het hoge zuiverheidssilicium; Goede doordringbaarheid en elektrogeleidingsvermogen; Minder consumptie van elektriciteit; De metaalplaten zoals 8mm+8mm low-carbon staal te kunnen lassen.
Pneumatische AC van de het Lassenmachine van de Impulsvlek van de de Condensatorlossing van Hwashi Middelgrote de Frequentieomschakelaar 2

Contactgegevens
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Contactpersoon: Kary Hou

Tel.: +8613380655800

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten