Bericht versturen
Privacybeleid

Huis

>

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Privacybeleid

Privacybeleid

Snelle Clausule

Dit platform herinnert u eraan: lees en gelieve deze verklaring zorgvuldig te begrijpen alvorens de diensten van het platform te gebruiken.

Beperking van Aansprakelijkheid

Wij zijn verantwoordelijk want de inhoud van ons binnen het juridische kader uploadt; wij zijn niet verantwoordelijk voor om het even welke die verklaringen door gebruikers zelf worden afgelegd.

Privacybeleid

Wij respecteren de bescherming van de persoonlijke informatie van gebruikers. Wanneer u de diensten gebruikt door het platform worden verleend, zullen wij zullen uw persoonlijke informatie overeenkomstig dit privacybeleid dat verzamelen, gebruiken en delen. Dit privacybeleid bevat onze termijnen voor de inzameling, de opslag, het gebruik, het delen en de bescherming van uw persoonlijke informatie. Wij adviseren dat u dit beleid in al zijn onderdelen leest om u te helpen begrijpen hoe te om uw privacy te handhaven. Als u om het even welke vragen over dit privacybeleid dat hebt, kunt u ons via de contactgegevens contacteren op het platform worden gepubliceerd. Als u niet met enige inhoud van dit privacybeleid akkoord gaat, zult u onmiddellijk ophouden gebruike

Gebruik van Koekje

Om u een gemakkelijkere toegangservaring te geven, wanneer u onze op platform betrekking hebbende websites bezoekt of de diensten gebruikt die door het platform worden verleend, kunnen wij koekjes, flitskoekjes, of andere lokale opslag gebruiken die door uw browser of bijbehorende toepassingen (collectief Koekjes) wordt verstrekt om u van een gepersonaliseerde gebruikerservaring en de dienst te voorzien. Gelieve te begrijpen dat sommige van onze diensten slechts kunnen worden uitgevoerd door koekjes te gebruiken. U kunt de goedkeuring van koekjes wijzigen of koekjes weigeren als uw browser of browser extra diensten het toestaan, maar dit kan uw veilige toegang tot de op platform betrekking hebbende websites en de diensten beïnvloeden die door het platform wo

Bescherming van Uw Persoonlijke Informatie

om uw informatiebeveiliging te beschermen, streven wij ernaar om alle redelijke veiligheidsmaatregelen te treffen om uw informatie, in het geval van informatielekkage, schade of verlies, die maar niet omvatten te beschermen tot SSL, de opslag van de informatieencryptie, datacentrumtoegangsbeheer wordt beperkt. Wij leiden ook strikt werknemers of outsourcers die kunnen aan uw informatie worden blootgesteld, die maar tot het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten met hen, het nemen van verschillende gezagscontroles afhankelijk van de positie, en de controle van hun verrichtingen worden beperkt omvatten.

Minder belangrijke Bescherming

Wij hechten belang aan de bescherming van de persoonlijke informatie van minderjarigen. Als u een minderjarige bent, stellen wij voor dat u uw beschermer vraagt om dit privacybeleid zorgvuldig te lezen en onze diensten te gebruiken of informatie te verstrekken aan ons onder het gebouw van het verkrijgen van de toestemming van uw beschermer.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.