Bericht versturen
Huis >

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 0

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 1

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 2

 

 

CNC-bewerkingscentrum

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 3GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 4

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 5

 

Centrum voor de verwerking van onderdelen en laswerkzaamheden voor het machineframe

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 6GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 7

 

Montage en testen van de machine

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 8GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 9

 

Pakket en levering

 GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 10GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 11

 

OEM/ODM

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 0

  • Na ontvangst van de borg van de klant werkt ons team van specialisten en ingenieurs nauw samen om de eisen van de klant grondig te beoordelen.We gaan verder met het ontwikkelen van ontwerptekeningen voor de lasapparatuur met behulp van 3D-modellering en CAD-software.Deze nauwkeurig gemaakte tekeningen worden vervolgens binnen een tijdsbestek van 1 tot 7 dagen ter voorafgaande goedkeuring bij de klant ingediend.

 

  • Na bevestiging van de ontwerptekeningen door de opdrachtgever beginnen wij met de aankoop van grondstoffen en met het productieproces voor de mechanische onderdelen van de lasapparatuur.
  • Binnen 24 uur na de ontwerpbevestiging verstrekken wij de klant een gedetailleerd productieschema dat de verschillende fasen omvat, zoals het ontwerpen van apparatuur, het ontwerpen van vormen,aankoop van onderdelen en bewerkingHet is de bedoeling van de Commissie om in het kader van het programma voor onderzoek en technologische ontwikkeling de volgende maatregelen te treffen:We onderhouden regelmatige communicatie met de klant door wekelijks productiefoto's ter plaatse te verstrekken om hen op de hoogte te houden van de voortgang.

 

  • De elektrische componenten worden geïntegreerd in de apparatuur zodra de mechanische componenten zijn afgerond.We vragen de klant om monsters te sturen voor het testen van de prestaties van de apparatuurVervolgens verstrekken wij de klant met productie video's en foto's voor pre-acceptatie.

 

  • Na goedkeuring van de pre-acceptatie, sturen wij een uitnodiging aan de klant voor acceptatie ter plaatse in onze faciliteit of regelen we een online video-acceptatie op basis van de voorkeur van de klant.De definitieve kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door een speciale kwaliteitsinspecteur die zich richt op inspecties van uiterlijk en prestaties, met als hoogtepunt de afgifte van een eindinspectieverslag vóór verpakking en verzending.
  • Wij bieden ook uitgebreide ondersteuning aan de klant door gebruikershandleidingen, installatiegids voor water/elektriciteit/gas en video's van het gebruik van machines,het vergemakkelijken van een soepele voorbereiding van hun terrein.

  • Zodra de klant de laatste betaling voor de apparatuur heeft geregeld, versnellen wij de reservering van de scheepvaartruimte en het laden van de apparatuur, meestal binnen een week.

 

R&D

 

CE-certificaat

Als een betrouwbare fabrikant van weerstandslassen en industriële robots,Wij zijn in staat om klanten CE-certificaten te verstrekken voor elk type apparatuur en de nodige certificaten die de nationale douane in het land van de klant vereistDe CE-certificaten die wij bezitten, worden hieronder vermeld.

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 0GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 1

Uitvindingspatenten

Wij geloven dat continue verbetering de sleutel is tot duurzaam succes.en hebben geleid tot een respectabele industriële prestatieTot op heden hebben wij meer dan 70 nationale octrooien verleend.

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 2

 

Certificaat van Eer

Hwashi is onderscheiden met een reeks prijzen, waaronder National High-Tech Enterprise en Guangdong Professional and Innovative Small and Medium-Sized Enterprise.

 

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 3GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. fabriek productielijn 4

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.