Thuis

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Bedrijfsprofiel

ONGEVEER DE V.S.

De Technologieinc. werd van Guangdong Hwashi gevestigd in 2001. Het hoofdkwartier wordt gevestigd in Hwashi-industrieterrein in Huizhou. Hwashi is een high-tech onderneming gespecialiseerd in zich het ontwikkelen, productie en het verkopen van de machine van het weerstandslassen, automatische lassenmachine en industriële robot.

                      China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 0

In het verleden de 20 jaar, heeft Hwashi meer dan 50 octrooien voor uitvindingsoctrooien, gebruiksmodeloctrooien, ontwerpoctrooien en softwareauteursrechten verkregen. Het is de het opstellen eenheid verscheidene nationale normen en de industrienormen. Hwashi is toegekend „het beroemde merk van China“, „het beroemde merk van Guangdong“, „van het de kwaliteitskrediet van China de onderneming“, „het lideenheid van de wereld opmerkelijke chinesebusinessman vereniging“, „de provinciewetenschap van Guangdong en technologie de geavanceerde eenheid van de innovatiekwaliteitsbewaking“, „van de de provincieacademicus van Guangdong deskundig de ondernemingswerkstation“ en veel andere eretitels.

 

20 jaar, houdt Hwashi het vernieuwen en opvolgende met de recentste technologie van de wereld. Investeer zwaar in productontwikkeling en innovatie elk jaar. In samenwerking met zeer belangrijke universiteiten en de nationale zeer belangrijke laboratoria en centra van de techniektechnologie in nieuwe materialen en processen, werd de technologie van de „middelgrote frequentieomschakelaar“ eerst geïntroduceerd in het materiaal van het weerstandslassen. De hulp om de „onbemande, intelligente“ fabriek te realiseren, de praktijk wij hebben gestreefd voor moet efficiënt, energie creëren - besparing, veilige en milieuvriendelijke productiemilieu voor klanten.

                                                       China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 1

 

Met de tendens van intelligente productie in de wereld, heeft Hwashi opstelling een basis op grote schaal van de robotontwikkeling van 50.000 vierkante meters in yichunstad, jiangxiprovincie. Het introduceren van het hoogste geavanceerde de productie en de verwerkingsmateriaal van de wereld in onze fabriek. Wij hebben een technische team en een hoogte - kwaliteitsarbeiders met inbegrip van mechanische, elektronische, lassende, automatische controle, elektromechanisch integratie en beheer. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van klanten van de efficiënte oplossingen van het automatiseringslassen een belangrijke onderneming in het industriële intelligente materiaal van wereldklasse te worden.

 

                                                       China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 2

CERTIFICATEN

 

                            China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 3

PRODUCTIEmateriaal         

 

                              China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 4

 

VERKOPEND NETWERK

                    China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 5

                            China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 6

 

                            China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 7

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 0

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : HWASHI

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 6000000-8000000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 60% - 70%

Patents: 50

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Certificaten China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Certificaten China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Certificaten China GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Certificaten