Thuis Productenindustriële lassenrobots

De industriële Behandelende Manipulator Hwashi van het Robotwapen

De industriële Behandelende Manipulator Hwashi van het Robotwapen

De industriële Behandelende Manipulator Hwashi van het Robotwapen
Industrial Robot Arm Handling Manipulator Hwashi
De industriële Behandelende Manipulator Hwashi van het Robotwapen
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hwashi
Certificering: CE CCC ISO
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: overzees waardig houten pakket
Levertijd: 30 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50 reeksen per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
functie: overdracht gebruikswijze: Handboek bijgestane behandeling
Kleur: aanpassing kaliber en inrichting: Volgens de behandeling van aan te passen goederen
Neem het gewicht op: 600kg-1000kg
Hoog licht:

0.6MPA industrieel Robotwapen

,

1000kg industrieel Robotwapen

,

ISO-de Robots van het Vleklassen

Productdetails

De behandelende Manipulator is een macht-bijgewoonde robot die aan een post wordt bevestigd en slechts binnen een operationele het werk straal kan werken. Het grootste deel van de het bevestigen machines wordt gebruikt om werkstukken te bewegen. De robot keurt het saldoprincipe van kracht, door de luchtdruk door de luchtcompressor wordt geproduceerd goed zodat het materiaal wanneer opgeheven of gedaald, ernst bereikt 0 wordt opgeschort, realiseert de knoop op het werkende handvat de gemakkelijke overdracht, het nauwkeurige plaatsen van het werkstuk, de algemene verrichtingsfunctie, heeft de kenmerken van een grote verscheidenheid van etc. het vastklemmen van materialen, eenvoudige verrichting die, veilig en efficiënt.

 

 

De industriële Behandelende Manipulator Hwashi van het Robotwapen 0De industriële Behandelende Manipulator Hwashi van het Robotwapen 1

Eigenschappen

1.Easy en snelle verrichting: volg de tractie van de exploitant, voltooi de werkstuklift, duw en trek, rol, hel en andere acties over, gemakkelijk om het werkstuk, hulpassemblagewerkstuk te bewegen. 2.Suspension zonder effect en zonder reactie: kan ervoor zorgen dat wanneer het product wordt geassembleerd, het zachte dokken, om gewoon heftoestel te vermijden wanneer het effect en de reactie dwingen. 3.Positioning nauwkeurigheid: nul status van de ernstopschorting, om ervoor te zorgen dat het product die het willekeurige beweging nauwkeurige plaatsen dokken. 4. Energie - besparing: de gehele machine vergt geen voeding, kan slechts één toegang tot 0.6MPA-gas bronlijn al werk doen. 5.Safety: Geselecteerde ingevoerde pneumatische die componenten van uitstekende kwaliteit uit pneumatisch controlesysteem, lucht bron toevallige onderbrekingsbescherming, mis-verrichting bescherming, zwakstroomalarm, veiligheids en positievlinderremmen, buffergashouders en andere veiligheidsmechanismen, maximale bescherming van verrichting en werkstukveiligheid worden samengesteld.

 

Manipulatortoepassing

De behandelende Manipulator kan in de materiële overdracht van de productieindustrie, hoge frequentie behandeling, het nauwkeurige plaatsen worden gebruikt, assemblage van werkstukken, afgewerkt product het palletiseren, die etc. elke verbinding verschepen. Hoofdzakelijk in automobiele productie, metallurgisch afgietsel, metaalproducten, machines productie, document verwerking, druk en verpakking, voedsel, tabak en dranken, kledende stoffen, huistoestellen, elektronische communicatie, machtsdistributie, militair onderzoek, luchtvaart en schepen, chemische olie, centreert het bouwmaterialenhuis, ceramische badkamers, houtverwerking, pakhuislogistiek en andere industrieën.

 

Contactgegevens
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Contactpersoon: Kary Hou

Tel.: +8613380655800

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten