Thuis Productenindustriële lassenrobots

Hwashi 6 schaft 6kg-wapenrobot voor las, robot voor lassen, autonome robots af

Hwashi 6 schaft 6kg-wapenrobot voor las, robot voor lassen, autonome robots af

Hwashi 6 schaft 6kg-wapenrobot voor las, robot voor lassen, autonome robots af
Hwashi 6 axes 6kg arm robot for weld, robot for welding, autonomous robots
Hwashi 6 schaft 6kg-wapenrobot voor las, robot voor lassen, autonome robots af
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hwashi
Certificering: CE, CCC
Modelnummer: Hs-r6-08
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 10000usd
Verpakking Details: Houten pakket
Betalingscondities: D/A, T/T, L/C
Levering vermogen: 50 sets per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Verleende naverkoop de dienst: Videotechnische ondersteuning Materiaal: staal
Gewicht: Ongeveer 170kg Gebruik: Lassen en vervoer, en Lassenmachine die, die de steun van het Robotlassen solderen lassen
Voltage: 220/380V Voorwaarde: Nieuw
Garantie: 1 jaar Nuttige lading: 6 kg, 8KG
Aantal assen: 6
Hoog licht:

de robots van het vleklassen

,

Automatische lassenrobot

HWASHI-TECHNOLOGIE

Nadruk bij onderzoek en de ontwikkeling van allerlei lassenmachine, automatische machine en industriële robot

 

Lassen Sample.jpg

 

 

未标题 - 2.jpg

Typische Customers.jpg

机器人标头 .jpg

 

Product Introduction.jpg

主图 .jpg

2.jpg

 

Projectachtergrond: Van het Kadermig van de roestvrij staalstoel het Lassenrobot (in één van het meubilairbedrijf in Heyuan, China wordt toegepast dat)

 

 

Klantenvereiste:

1.Use robot om beroepsbevolking voor lassen te vervangen. Het handlading en leegmaken van product. Één keer het bevestigen van het product op de inrichting.

2.Workpiece materiaal: roestvrij staalbuis, muurdikte: 1.2mm; Grootte: 350 x350x800mm

3.The het werkstuk zou afwisselend aan beide kanten moeten worden gelast en verzoeken om de misvorming te verminderen. De vlakheid van het werkstuk zou +/-1mm moeten zijn.

 

Oplossingen:

1.The het volledige systeem van de lassenrobot omvat één reeks van hs-r6-08 1.4m de robot van de wapenlengte, 1 reeks van 350A-het lassenmachine van mig, 1 reeks van automatisch antibotsingslassenkanon, 2 reeksen van één-as verticaal omwentelingsinstelmechanisme, 1 reeks van de reinigingsmachine van het lassenkanon, en 2 reeksen lasseninrichtingen, enz.

2. om de stabiliteit en de consistentie van lassenkwaliteit te waarborgen, stellen wij voor om met lassenkanon schoner apparaat uit te rusten.

3.Automatic het lassen wordt uitgevoerd door een van zes-as lasser robotmig. De cilinders of de snelle klemmen worden gebruikt om de positie van het product met het hefboomprincipe te bevestigen om de het plaatsen vereisten van automatisch lassen van de robot te verzekeren, om ervoor te zorgen dat het aan elk deel van het product kan worden gelast. Volgens de vereisten van productieefficiency, worden twee reeksen instelmechanismen ontworpen, voor het laden en het leegmaken van het werkstuk, en andere voor lassen.

 

Werkschema:

1)Handlading van het werkstuk aan de inrichting in Post 1 instelmechanisme;

2)Beginlassen;

3)De robot en lassenmachine zal lassen op het werkstuk volgens het het vooraf instellen programma doen;

4)Voltooid lassen;

5)Terwijl post 1 wordt gelast, wordt post 2 synchroon geladen en bevestigde het het werkstuk. Het twee postenwerk afwisselend.

6)Cyclus het werken

7)Deze machine kan automatisch lassen bereiken met manueel het laden van materiaal. Het kan de lassenkwaliteit en de lassenefficiency ook verbeteren. Wat meer, het is kan de productiekost verminderen. Het probleem van onstabiele kwaliteit en lage die productieefficiency door zuivere handverrichting wordt veroorzaakt is opgelost.

 

Toepassingseffect

1.Double-post kan de instelmechanismelay-out oud ononderbroken lassen realiseren, zijn de lassenefficiency en de lassenkwaliteit beduidend verbeterd;

2.The het instelmechanisme realiseert werkstuk in één keer het vastklemmen, en realiseert automatisch het afwisselende lassen van de voorzijde en de achterkant van product, zodat de misvorming effectief wordt gecontroleerd.

3.This de machine kan automatisch lassen bereiken met manueel het laden van materiaal. Het kan de lassenkwaliteit en de lassenefficiency ook verbeteren. Wat meer, het is kan de productiekost verminderen. Het probleem van onstabiele kwaliteit en lage die productieefficiency door zuivere handverrichting wordt veroorzaakt is opgelost.

4.Robot vervangen handlassen. De lassenindustrie is de zeer riskante industrie, op hoge temperatuur, booglicht en lassen heeft de rook een bepaalde invloed op de fysieke en geestelijke gezondheid van arbeiders;

5. Het is een onvermijdelijke tendens om robots te gebruiken om lassenrobots in lassen te vervangen, dat niet alleen de bevordering van de markt, maar ook het vereiste van technologische bevordering is.

 

 

image.png

服务团队分割线 (1) .jpg

 

购买流程 (英) .jpg

 

 

Contactgegevens
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Contactpersoon: Kary Hou

Tel.: +8613380655800

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten