Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Waarom zijn de Hwashi-Lassers van de medio-Frequentievlek zo Superieur?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Waarom zijn de Hwashi-Lassers van de medio-Frequentievlek zo Superieur?

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom zijn de Hwashi-Lassers van de medio-Frequentievlek zo Superieur?

Waarom zijn de Hwashi-Lassers van de medio-Frequentievlek zo Superieur?

 

De middelgrote lasser van de frequentievlek is de producten van het de weerstandslassen van de wereld meest geavanceerde. Als professionele onderzoek en ontwikkelingsfabrikant van de middelgrote machine van het de vleklassen van de frequentieomschakelaar, baseert de Technologieinc. zich van Guangdong Hwashi ook op zijn sterk technisch team en sterke activasterkte om het omschakelaarspunt van de middelgrote frequentie om te zetten. De superieure prestaties van de lassenmachine worden volledig gerealiseerd.

 

1) De transformator van de middelgrote lasser van de frequentievlek is licht, klein en laag in gewicht in grootte in inputmacht, zodat is het zeer geschikt die het lassenkanon te gebruiken door de transformator wordt verbonden. Wanneer de traditionele machine van het frequentielassen in de automatische productielijn wordt gebruikt, is het noodzakelijk voor de robot om een zeer sterke ladingscapaciteit te hebben, en de transformator van de middelgrote de vleklasser van de frequentieomschakelaar kan de last van de robot zeer verminderen.

 

2) De lassenstroom van de middelgrote lasser van de frequentievlek is rechthoekige golf, dicht bij gelijkstroom, zodat is er geen duidelijke piekstroom, is de grootte van de smeltende kern stabiel en uitgebreid, bijna is geen plons, die kwaliteit lassen stabiele, hoge thermische efficiency. Vergeleken met de industriële machines van het omschakelaarslassen, kunnen de de vleklassers van de medio-frequentieomschakelaar lassenstroom door 40% verminderen, zeer uitbreidt het leven van elektroden.

 

3) De middelgrote lassers van de frequentievlek zijn geschikt om een verscheidenheid van materialen en exotische metalen, zoals aluminiumlegeringen, roestvrij staal, staalplaten met hoge weerstand en andere materialen te lassen. Bovendien voor gegalvaniseerde plaat en gewoon multi-layer plaatlassen, is de lassenkwaliteit veel hoger dan dat van de machine van het frequentielassen.

 

4) De middelgrote lasser van de frequentievlek heeft de kenmerken van taakverdeling in drie stadia, kan de machtsfactor zoals 0,9 zo hoog of hoger zijn.

 

5) De stroom van de lasser van de medio-frequentievlek kan de vastgestelde waarde bereiken sneller, en de parameters kunnen nauwkeuriger worden geanalyseerd. De reactiesnelheid is slechts 5% van de frequentieac vleklasser, en de lassenkwaliteitscontrole is nauwkeuriger.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.