Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat is het verschil tussen vleklasser en projectielasser? De Hwashideskundigen vertellen u!
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Wat is het verschil tussen vleklasser en projectielasser? De Hwashideskundigen vertellen u!

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is het verschil tussen vleklasser en projectielasser? De Hwashideskundigen vertellen u!

Wat is het verschil tussen vleklasser en projectielasser? De Hwashideskundigen vertellen u!

 

Het verschil tussen een projectielasser en een vleklasser is dat het werkstuk van de projectielasser in een projectieblok van een bepaalde vorm en een grootte moet pre- wordenvervaardigd. De grootte van het huidige weggebied tijdens wordt lassen bepaald door de grootte van de buil, niet door de grootte op de elektrische extreme oppervlakte zoals vleklassen. Dientengevolge, kan de grootte van het eindgezicht van de elektrode van de projectielas worden verhoogd en de huidige dichtheid in de elektrode kan worden verminderd, zodat de hogere sterkte en het lagere geleidingsvermogen kunnen worden geselecteerd.

 

Het projectielassen wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het lassen van laag koolstofstaal en van het legeringsstaal het stempelen delen. Er zijn vele types van projectielassen. Naast het lassen van de plaatprojectie, zijn er noot en schroefprojectielassen, lassen van de lijn het dwarsprojectie, het lassen van de buisprojectie en t-het lassen van de plaatprojectie.

 

De meest geschikte dikte voor het lassen van de plaatprojectie is 0,5 ~ 4mm. Wanneer de lassende dunne platen, de vereisten van het projectieontwerp zeer strikt zijn, en de lasser wordt vereist om uitstekend om te hebben te volgen. Daarom is het vleklassen geschikter voor plaatdikte minder dan 0.25mm.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.