Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat is de selectie van de elektrodenmaterialen van het vleklassen?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Wat is de selectie van de elektrodenmaterialen van het vleklassen?

2022-09-23

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is de selectie van de elektrodenmaterialen van het vleklassen?

Wat is de selectie van de elektrodenmaterialen van het vleklassen?

De Hwashi-deskundige vertelt u!

 

In de productie van weerstand biedend lassen, lassendelen van verschillende materialen en vormen moet met lassenstaven van verschillende materialen en vormen worden uitgerust. De elektroden hebben een effect van meer dan 50% op de kwaliteit van het lassen tijdens ononderbroken lassen. Selecteer het geschikte lassenmateriaal en de elektrode voor lassen. De kwaliteit is belangrijk!

 

1. Het koper van het chromiumzirconium

 

CuCrZr is het het meest meestal gebruikte de elektrodenmateriaal van het weerstandslassen toe te schrijven aan zijn uitstekende chemisch product en fysische eigenschappen en hangt van goede prijs/prestaties verhouding af.

 

1. De het koperelektrode heeft van het chromiumzirconium een goed saldo op de vier prestatie-indicators van de lassenelektrode bereikt:

 

Uitstekend elektrogeleidingsvermogen -- de minimumimpedantie van de lassenkring is gewaarborgd, en de uitstekende lassenkwaliteit wordt verkregen.

Mechanische eigenschappen op hoge temperatuur -- de hoge zacht wordende temperatuur verzekert de prestaties en het leven van het elektrodenmateriaal in het lassenmilieu op hoge temperatuur.

Slijtageweerstand -- de elektrode is niet gemakkelijk te dragen, het leven te verlengen en kosten te drukken

Hogere hardheid en sterkte -- om ervoor te zorgen dat het elektrodenhoofd onder een bepaalde druk niet gemakkelijk is om, de lassenkwaliteit te misvormen en te verpletteren en te verzekeren

 

2. De elektroden zijn verbruiksgoederen voor industriële productie. De hoeveelheid is vrij groot, zodat zijn prijskosten ook een belangrijke te overwegen factor zijn. Omdat de prestaties van de het koperelektrode van het chromiumzirconium beter zijn, is de prijs vrij goedkoop, kan aan de productiebehoeften voldoen.

 

3. De het koperelektrode van het chromiumzirconium is geschikt voor vleklassen en projectielassen van koolstofstaalplaat, roestvrij staalplaat, met een laag bedekte plaat en andere delen. Het chromium-zirconium kopermateriaal is geschikt voor de vervaardiging van elektrodenkappen, elektrodenkoppelstangen, elektrodenhoofden en elektrodensteunen. Elektrodendelen, zoals staaf, speciale elektrode voor projectielassen, het wiel van het naadlassen, contactuiteinde, enz.

 

Het standaardelektrodenhoofd, de elektrode GLB en heteroelectrode geproduceerd door koude uitdrijvingstechnologie en precisie die de prestaties van de dichtheidsproducten machinaal bewerken verder te verbeteren, de productprestaties zijn uitstekender, duurzaam, het lassen is de kwaliteit gewaarborgd.

 

2. Berylliumkoper (BeCu)

 

Vergeleken met chromium-zirconium koper heeft het de elektrodenmateriaal, van het berylliumkoper (BeCu) hogere hardheid (tot HRB95 ~ 104) en sterkte (tot 600 ~ 700MPa/N /mm ²) en zacht wordende temperatuur (tot 650℃), maar zijn elektrogeleidingsvermogen is veel lager en slecht.

 

Het de elektrodenmateriaal van het berylliumkoper (BeCu) is geschikt voor de plaat van de lassenhoge druk, en hardere materialen, zoals het wiel van het naadlassen; Het wordt ook gebruikt voor sommige elektrodentoebehoren met vereisten met hoge weerstand, zoals onstabiele elektroden koppelstang, robotconvertor; Tegelijkertijd, heeft het goede elasticiteit en warmtegeleidingsvermogen, zeer geschikt om de klem van het nootlassen te vervaardigen.

 

Van het berylliumkoper (BeCu) de elektrode heeft hogere kosten en is gewoonlijk vermeld als speciaal elektrodenmateriaal.

 

3. Alumina koper (CuAl2O3)

 

Alumina het koper (CuAl2O3) is ook genoemd geworden verspreiding versterkt koper. Vergeleken met het koper van het chromiumzirconium, heeft het uitstekende mechanische eigenschappen op hoge temperatuur (zacht wordende temperatuur elektrogeleidingsvermogen het met hoge weerstand (tot 460 ~ 580MPa/N /mm ²) en goede tot van 900℃), (geleidingsvermogen 80 ~ 85IACS %), goede slijtageweerstand, sterke weerstand, met lange levensuur.

 

Alumina het koper (CuAl2 O3) is een soort uitstekende prestaties van het elektrodenmateriaal, ongeacht zijn sterkte en de zacht wordende temperatuur, elektrogeleidingsvermogen is zeer superieur, vooral voor lassen gegalvaniseerd blad (elektrolytische plaat), zal het niet de het koperelektrode van het chromiumzirconium produceren, zoals elektrode polijst de stok op de delen zonder frequent, lost effectief het probleem om gegalvaniseerd blad op te lassen, verbeteren de efficiency, verminderen de productiekost.

 

Alumina de koperelektrode heeft uitstekende lasseneigenschappen, maar het is momenteel zeer duur, zodat wordt het niet wijd gebruikt. Met de brede toepassing van gegalvaniseerd blad momenteel, maakt het uitstekende lassenbezit van het koper van het aluminiumoxyde op gegalvaniseerd blad zijn marktperspectief zeer breed.

 

Alumina de koperelektrode is geschikt voor lassendelen, zoals gegalvaniseerd blad, heet gevormd staal, staal met hoge weerstand, aluminiumproducten, hoge koolstofstaalplaat, roestvrij staalplaat, enz.

 

4. Wolfram (w), Molybdeen (Mo)

 

De materialen van de wolframelektrode omvatten zuiver Wolfram, op wolfram-gebaseerde high-density legering en wolfram-koper legering. De op wolfram-gebaseerde high-density legering is een kleine hoeveelheid wolfram-nikkel-ijzer of nikkel-koper gesinterd wolfram-koper samengesteld materiaal die (wolfram-koper) 10% bevatten aan 40% (gewichtsverhouding) van koper.

 

Het molybdeenwolfram en de molybdeenelektroden worden gekenmerkt door hoge hardheid, hoog verbrandingspunt en uitstekende prestaties op hoge temperatuur. Zij zijn geschikt om non-ferrometalen, zoals koper, aluminium, nikkel, enz., zoals koper geweven stof en metaalspaanderlassen voor omschakeling, zilveren vleklassen, enz. te lassen.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.