Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat is weerstandslassen? Het principe van weerstandslassen
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Wat is weerstandslassen? Het principe van weerstandslassen

2019-04-28

Latest company news about Wat is weerstandslassen? Het principe van weerstandslassen

Het weerstandslassen verwijst naar de methode om die de weerstandshitte te gebruiken door de stroom wordt geproduceerd die door de lassendelen en de contactpunten als hittebron overgaan de delen plaatselijk te verwarmen en het lassenprocédé tegelijkertijd onder druk te zetten. Het lassen, te hoeven niet om het metaal, hoge productiviteit, kleine misvorming van lassendelen te vullen, gemakkelijk om automatisering te bereiken.

Het weerstandslassen is een lassenmethode die het werkstuk onder een bepaalde die elektrodendruk maakt en de weerstandshitte gebruikt door de stroom wordt geproduceerd die door het werkstuk overgaan de contactoppervlakte tussen de twee werkstukken te smelten en de verbinding te realiseren. De grotere stromen worden gewoonlijk gebruikt. Om het een boog vormen op de contactoppervlakte te verhinderen en het lasmetaal te drukken tijdens lassen, wordt de druk altijd toegepast. In dit soort weerstandslassen, is de oppervlakte van de lasser van kapitaal belang om stabiele lassenkwaliteit te verkrijgen. Daarom moet de contactoppervlakte tussen elektrode en werkstuk en tussen werkstuk en werkstuk vóór lassen worden schoongemaakt.

Wanneer het werkstuk en de elektrode worden geplaatst, hangt de weerstand van het werkstuk van zijn weerstandsvermogen af. Daarom is het weerstandsvermogen een belangrijk bezit van het gelaste materiaal. De metalen met hoog weerstandsvermogen hebben slecht warmtegeleidingsvermogen (zoals roestvrij staal) en metalen met laag weerstandsvermogen goed warmtegeleidingsvermogen (zoals aluminiumlegering) hebben. Daarom is het roestvrije staal van het vleklassen gemakkelijk om hitte te veroorzaken en de hittedissipatie is moeilijk, is de het aluminiumlegering van het vleklassen moeilijk om hitte te veroorzaken en de hittedissipatie is gemakkelijk. Het vleklassen, de eerstgenoemden kan een kleine stroom (duizenden ampèren) gebruiken, moeten de laatstgenoemden een grote stroom (tientallen duizenden ampèren) gebruiken.Principe van Weerstandslassen

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Lassenmachine van de condensatorlossing Leverancier. Copyright © 2016-2023 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.