Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat is weerstandslassen? De Hwashideskundigen zullen voor u antwoorden!
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Wat is weerstandslassen? De Hwashideskundigen zullen voor u antwoorden!

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is weerstandslassen? De Hwashideskundigen zullen voor u antwoorden!

Wat is weerstandslassen? De Hwashideskundigen zullen voor u antwoorden!

 

Het weerstandslassen is een lassenprocédé waarin een elektrische stroom door de weerstand en lassencontactoppervlakte van het werkstuk wordt overgegaan om hitte te produceren en te lassen terwijl het toepassen van druk op de lassenpositie. Het heeft de kenmerken van hoge productieefficiency, lage kosten, materiële besparing en gemakkelijke automatisering. Het wordt wijd gebruikt in ruimtevaart, automobiel, energie, elektronika, hardware en andere industrieën. Volgens de verschillende lassenkrachtbronnen, kan het in AC van de machtsfrequentie lassenmachine en subpole de machine van het gelijkrichterlassen, lassenmachine met lage frekwentie in drie stadia, de machine van het de opslaglassen van de condensatorenergie, de machine van het omschakelaarslassen, enz. worden verdeeld. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, vooral de ontwikkeling van computertechnologie en de technologie van de machtscomponent, het lassen van de omschakelaarsweerstand, als nieuw controlemechanisme, heeft een uitvoerige ontwikkeling bereikt. Het heeft de opmerkelijke kenmerken van hoogte - kwaliteit en lage consumptie en zal wordt gebruikt in een brede waaier. Vervang machts van geringe kwaliteit, de hoge consumptie van AC van de machtsfrequentie lasser, de opslaglasser van de condensatorenergie, omschakelaarslasser, enz.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.