Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Welkom om ons bij 21ste het Lassen en het Knipselmarkt van Peking te bezoeken Essen
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Welkom om ons bij 21ste het Lassen en het Knipselmarkt van Peking te bezoeken Essen

2016-05-12

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welkom om ons bij 21ste het Lassen en het Knipselmarkt van Peking te bezoeken Essen

De beste Heer/Mevrouw,

 

Ons bedrijf gaat de 21ste het Lassen en het Knipselmarkt van Peking Essen vanaf 14 Juni, 2016 aan 17 Juni, 2016 op Nieuw China Internationaal de Tentoonstellingscentrum van Peking bijwonen. Onze tentoongestelde machines omvatten industriële lassenrobot, de machine van het de vleklassen van de condensatorlossing, middelgrote het lassenmachine van de frequentievlek, automatische gevlechte draadlassen en snijmachine. Heet u in onze cabine W2602 voor betere verdere bespreking en samenwerking welkom. Als u in het bezoeken geinteresseerd bent, tevreden login de volgende website voor bezoeker pre-registratie vóór 8 Juni, 2016.

 

http://www.beijing-essen-welding.com/en/Visitor%20Guide.htm

 

Voeg toe: Nieuw Internationaal de Tentoonstellingscentrum van China, Peking

14-17 juni, 2016

Om het even welke vragen, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 

 

 

 

Van het BeijingEssenlassen & Knipsel Markt!

-- Zodra u komt, zult u elk jaar komen!

 

 

Het Lassen & het Knipselmarkt van Peking Essen (BEW), die door de Chinese Werktuigbouwmaatschappij (CMES) wordt gecosponsord, dat Instelling van CMES, het Lassenvereniging (CWA) van China, het Comité van het Lassenmateriaal van CWA, de Duitse Lassenmaatschappij (DVS) last en Messe Essen Gmbh, is één van de twee belangrijke professionele het lassententoonstellingen van de wereld. Het trekt tientallen duizenden beroeps in de lassenindustrie (aan fabrikanten, verdelers, agenten, onderzoeksinstellingen, ministeries, enz.) elk jaar.

 

BEW heeft met succes voor 20 keer gehouden, en de schaal van het heeft zich elke keer uitgebreid. Ondanks nieuwe exposanten die etc. stijgen, regelmatig komen vele beroemde exposanten zoals Lincoln, Panasonic, Gouden Brug, Kaiyuan-Groep, ABB, de Tijd van Peking, wat de kwaliteit en de norm van de markt verzekeren. Zoals voor 21ste BEW, was het brutotentoonstellingsgebied ㎡with 84.700 meer dan 900 exposanten van 28 landen, onder hen, overzee waren 189 exposanten van. Tijdens de markt, zijn 44.152 bezoekeringangen van 49 landen en de gebieden gekomen om de markt te bezoeken. De bezoekers zijn hoofdzakelijk van de machines productie, de drukvaten, automobiele productie, spoorweglocomotieven, oliepijpleidingen, scheepsbouw, luchtvaart en ruimtevaart industriesectoren. Bijna 40 binnenlandse en buitenlandse professionele dagboeken, verwante tentoonstellingen, websites hebben de markt gemeld.

 

Als grootste en invloedrijkste gebeurtenis, over de hele wereld verstrekt BEW een platform voor binnenlandse, evenals de invoer en de uitvoerhandel. De 21ste het Lassen & het Knipselmarkt van Peking Essen moet op Nieuw Internationaal de Tentoonstellingscentrum van China in Peking op 14-17, Juni, 2016 worden gehouden. Stem in met uw aandacht.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bij 21ste het Lassen en het Knipselmarkt van Peking te bezoeken Essen  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.