Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De reden waarom de vleklasser te groot is om het werkstuk te morsen of te branden
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

De reden waarom de vleklasser te groot is om het werkstuk te morsen of te branden

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over De reden waarom de vleklasser te groot is om het werkstuk te morsen of te branden

De lassenplonsen op vleklassers kunnen in twee situaties zijn: vroege plons en recente plons:

 

Eerst, is de reden voor de vroege plons dat het werkstuk begint te lossen wanneer het niet volledig wordt samengeperst, die hoofdzakelijk in de plons tussen de elektrode en het werkstuk of schade aan het werkstuk en de elektrode wordt weerspiegeld. De oplossing is de prepressuretijd uit te breiden of de lassendruk te verhogen.

 

Ten tweede, is de reden voor de recente plons dat wanneer de smeltende kern groeit, de lassendruk te klein is, wat het gesmolten kernmetaal om uit veroorzaakt te spuiten en overburn, wat hoofdzakelijk wordt nagedacht in de plons wanneer de cyclus van het vleklassen voltooiing nadert. De oplossing is de lassendruk van de vleklasser te verhogen of de lassenstroom te verminderen.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.