Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De reden voor de ontoereikende penetratie van delen na weerstand het solderen
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

De reden voor de ontoereikende penetratie van delen na weerstand het solderen

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over De reden voor de ontoereikende penetratie van delen na weerstand het solderen

De ontoereikende penetratie van soldeersel kan in te lage lassensnelheid resulteren. Er zijn drie belangrijke redenen:

 

Eerst, is de lassendruk te hoog, resulterend in ook weinig contactweerstand en ontoereikende hitte om te smelten en te stromen het soldeersel. De oplossing is lassendruk te verminderen;

 

De tweede reden is dat de lassenstroom en de lassentijd te kort zijn, is de geproduceerde hitte te laag, en de tijd is niet genoeg om het soldeersel toe te staan om volledig te stromen en te doordringen. De oplossing is lassenstroom te verhogen en lassentijd uit te breiden.

 

De derde reden is dat de samenstellingsverhouding van het soldeersel dan het materiaal voor het lassenwerkstuk minder geschikt is. De oplossing is het geschikte soldeersel te vervangen.

 

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.