Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De Hwashi-deskundigen uw vraag, waarom is zal de middenfrequentie lassenmachine dan beter de AC lassenmachine in de automobielindustrie beantwoorden?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

De Hwashi-deskundigen uw vraag, waarom is zal de middenfrequentie lassenmachine dan beter de AC lassenmachine in de automobielindustrie beantwoorden?

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Hwashi-deskundigen uw vraag, waarom is zal de middenfrequentie lassenmachine dan beter de AC lassenmachine in de automobielindustrie beantwoorden?

De Hwashi-deskundigen uw vraag, waarom is zal de middenfrequentie lassenmachine dan beter de AC lassenmachine in de automobielindustrie beantwoorden?

Met de snelle ontwikkeling van auto-industrie, brengen de veiligheid van lichaamsstructuur en het gebruik van nieuwe materialen nieuwe uitdagingen aan het lassenprocédé van lichaam. Voor het lassen van met een laag bedekte staalplaat, zelfklevende staalplaat, multi-layer plaat en staalplaat van verschillende materialen, is de traditionele AC machine van het vleklassen moeilijk om aan de lassenvereisten, en aan de totstandkoming van een verscheidenheid van geavanceerde het lassen technologie en lassenmateriaalvereisten van de era, zoals midden het lassenmachine van de frequentieomschakelaar, de machine van het de opslaglassen van de condensatorenergie, enz. te voldoen.

 

De artistieke verwezenlijking en de ambacht zijn altijd onafscheidelijk geweest. Als industriële technologie, heeft de totstandkoming van lassen aan de behoefte aan nieuwe technische methodes in de ontwikkeling van metaalart. voldaan. Anderzijds, ontmoeten de unieke en prachtige veranderingen van metaal onder de actie van lashitte ook de vraag van metaalkunst voor een nieuwe artistieke uitdrukkingstaal. In verwezenlijking de van vandaag van de metaalkunst, wordt het lassen uitgedrukt als unieke taal van artistieke uitdrukking. De kunst van het metaallassen kan als vrij onafhankelijke die kunstvorm worden beschouwd, van traditionele metaalkunst wordt gescheiden op een vertakkende manier, omdat het lassen artistiek is. Het lassen kan een rijke taal van uitdrukking voor artistieke verwezenlijking veroorzaken. Lassen gewoonlijk wordt gedaan bij hoge temperaturen, en het metaal bij hoge temperaturen veroorzaakt vele prachtige en rijke veranderingen. Het metaalsubstraat zal kleurenverandering en thermische misvorming ondergaan (d.w.z., lashitte beïnvloede streek); Wanneer de draad wordt gesmolten, vormt het sommige mooie texturen. Het lassen de tekorten worden algemeen gebruikt op het lassengebied. Het lassen het tekort verwijst naar het tekort dat niet aan het ontwerp of aan de technologische vereisten van de gelaste verbinding in het lassenprocédé voldoet. Zijn prestaties omvatten lassenbarst, poreusheid, beetrand, onvolledige penetratie, onvolledige fusie, slakkenopneming, lassenprojectie, instorting, kuil, hoofdzakelijk brandwond door, opneming, enz. Dit is een zeer interessant fenomeen: het lassen in verwezenlijking de van vandaag van de metaalkunst wordt vaak weerspiegeld in de mislukking van bepaalde industriële lassenoperaties of bepaalde lassentekorten die het industriële lassen probeert om te vermijden.

 

Als een soort gelijkstroom-weerstandslassen, heeft de middenmachine van het de vleklassen van de frequentieomschakelaar duidelijke voordelen: breed lassenprocédé, snel etc. verwarmend, stabiel lassen, energie - besparing. Deze voordelen zijn hoofdzakelijk toe te schrijven aan zijn outputstroom. In feite, zijn de gehele prestaties van de middenlasser van de frequentievlek onafscheidelijk van de verbetering en de verbetering van de drukmethode. De machine van het weerstandslassen is een soort druklassen, zodat is de druk één van de sleutel om verschillende lassenresultaten en kwaliteit te bereiken!

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.