Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Adviseer de voordelen van de servo-gedreven middenlasser van de frequentievlek aan u
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Adviseer de voordelen van de servo-gedreven middenlasser van de frequentievlek aan u

2022-09-23

Het laatste nieuws van het bedrijf over Adviseer de voordelen van de servo-gedreven middenlasser van de frequentievlek aan u

De Hwashideskundigen adviseren de voordelen van servo - de gedreven middenlasser van de frequentievlek aan u

 

 

De servo de vleklasser van de druk middenfrequentie kan de snelle omzetting van diverse druk realiseren en de closed-loop controle van self-checking druk in real time realiseren. Het lasseneffect is meer perfect, stabiel, geschikter voor de militaire industrie, ruimte, titaniumlegering en andere hoogte - kwaliteitsdelen het lassen. Aluminiumlegering, ongelijke metalen, enz.

 

om productiviteit en proceskwaliteit, naast hoge het plaatsen nauwkeurigheid te verzekeren, worden de goede snelle reactiekenmerken vereist, d.w.z. is de reactie van het volgende bevelsignaal sneller omdat het CNC systeem begint en remt. Op dat ogenblik, moeten de versnelling en de vertraging genoeg groot zijn om de overgangstijd van het voersysteem te verkorten en de fout van de contourovergang te verminderen. Daarom voor de nauwkeurigheid van het werk in diverse industrieën, onze industriële automatiserings ook gebruik servo-gedreven druk om hogere nauwkeurigheid van middelgroot-frequentielassers, de lassers van de energieopslag, AC lassers, uiteindelassers en ander materiaal te verzekeren. Momenteel, zijn de heersende stromings servobestuurders DSP aangezien de controlekern, complexere controlealgoritmen, digitaal, voorzien van een netwerk kan bereiken en intelligent. De machtsapparaten gebruiken typisch aandrijvingskringen met intelligente machtsmodules (IPM) bij hun kern. De aandrijvingskring is geïntegreerd in IPM en heeft foutenopsporing en beschermingsschakelschema zoals overvoltage, te sterke intensiteit, het oververhitten en undervoltage. Het voegt ook een zachte startkring toe om het effect te verminderen van het startproces op de bestuurder. De eenheid van de machtsaandrijving rectificeert eerst de inputmacht in drie stadia of leidingenbevoegdheid door een kring in drie stadia van de volledig-bruggelijkrichter om overeenkomstige gelijkstroom te verkrijgen. Nadat AC in drie stadia of de leidingen worden gerectificeerd, wordt de permanente magneet synchrone AC servoelektrode in drie stadia gedreven door de omschakelaar in drie stadia van de het voltageomschakelaar van de sinusgolf te gebruiken PWM. Het volledige proces van de eenheid van de machtsaandrijving kan eenvoudig als proces worden beschreven ac-gelijkstroom-AC. De belangrijkste topologische kring van de gelijkrichtereenheid (ac-gelijkstroom) is de ongecontroleerde gelijkrichterstroom van de volledige brug in drie stadia.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.