Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Hwashi onderwijst u hoe te om vleklassen van met hoge weerstand te bereiken
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Hwashi onderwijst u hoe te om vleklassen van met hoge weerstand te bereiken

2022-09-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hwashi onderwijst u hoe te om vleklassen van met hoge weerstand te bereiken

Hwashi onderwijst u hoe te om vleklassen van platen met hoge weerstand te bereiken en thermoforming

 

De plaat met hoge weerstand, de thermoforming plaat wegens zijn hoge hardheid, en de oppervlakte hebben over het algemeen een deklaag, zodat het zeer gemakkelijk is om plonsen, barsten en uitdrijvingen in vleklassen te veroorzaken, zodat lassend dergelijke producten moet aangepast proces en materiaal zijn, eerst, het proces, de behoefte om zacht specificatielassen, en het gebruik van grotere lassendruk te kiezen, die de productie van plonsen kan verminderen, en vermijden lassend barsten; Ten tweede, moet het lassenmateriaal, het materiaal van het vleklassen een verscheidenheid van het werk wijzen, in het aanvankelijke gebruik van constante drukwijze hebben, kan plaat zacht worden het met hoge weerstand en volledig contact opnemen, en zal niet toe te schrijven aan bovenmatige die piek zijn door te bespatten wordt veroorzaakt, kan het gebruik op middellange termijn van constante huidige wijze de fusiekern volledig maken groeien, later een kleinere stroom kan geven de generatie van barsten en andere tekorten, zoals het gebruik van de gemengde van het de omschakelaarspunt van de controlewijze verminderen machine van het de buillassen.

 

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.