Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Het lassenmachine van de Hwashivlek: het professionele team van de naverkoopdienst om u geen zorgen te maken
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

Het lassenmachine van de Hwashivlek: het professionele team van de naverkoopdienst om u geen zorgen te maken

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Het lassenmachine van de Hwashivlek: het professionele team van de naverkoopdienst om u geen zorgen te maken

Het lassenmachine van de Hwashivlek: het professionele team van de naverkoopdienst om u geen zorgen te maken

 

Waarom bent u zo zeker? Eigenlijk, is het niet dat ik zeker ben, maar ons naverkoopteam heeft het genoeg vertrouwen gegeven. Onder hen, zijn er niet alleen ervaren elektroingenieurs, mechanische ingenieurs, softwareingenieurs, hardwareingenieurs, enz., maar ook ziet iedereen hun toewijding aan hun werk. (Hwashi-vleklasser)

 

Laat me u aan een recente gebeurtenis introduceren. Iedereen weet dat de hitte een tijdje duurde. Tenzij u in een ruimte met airconditioning blijft, is het nergens anders te heet. om klanten aan behoeften, één van onze naverkoopmeester in de workshop van de klant de hele avond te voldoen lang voor twee hele dag, zijn een paar kleren doorweekt!

 

Er zijn talloos dergelijke voorbeelden. Of het de koude winter of de hete zomer is, komen aan de klanten zodra zij roepen. Als de afstand zeer dicht is, kunt u daar drijven. Als u ver weg bent, kunt u een trein of een vliegtuig nemen. Soms om aan de speciale behoeften van sommige klanten te voldoen, moet u tot verscheidene dagen na middernacht werken.

 

Ons later verkoopteam is verantwoordelijk voor installatie, het zuiveren en het onderhoud, zo geen kwestie die verbindt u is, of het programma of hardware is, wij kan het voor u oplossen, zodat moet u niet ongerust maken zich. (Hwashi-vleklasser)

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.