Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De Hwashideskundigen zullen verklaren waarom de noot van het projectielassen verkeerd gelast is.
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

De Hwashideskundigen zullen verklaren waarom de noot van het projectielassen verkeerd gelast is.

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Hwashideskundigen zullen verklaren waarom de noot van het projectielassen verkeerd gelast is.

De Hwashideskundigen zullen verklaren waarom de noot van het projectielassen verkeerd gelast is.

 

Er zijn twee redenen voor het virtuele lassenprocédé en de voeding. Men is het proces, moet het lassen van de nootprojectie een hard standaardproces goedkeuren, d.w.z., een korte tijd, een grote stroom, de projectie of de projectiewerkgever in het ogenblik van bevoegdheid in het contactgebied om reusachtige hitte te produceren, en de plaat om een efficiënte stevige faseverbinding te produceren; Twee zijn de voeding, gelijkstroom-heeft de machine van het vleklassen hogere thermische efficiency en het betere het bundelen effect, zodat de projectievlek of de werkgever gemakkelijker zijn om een verbinding met de plaat te vormen, vooral de van de de opslagprojectie van de condensatorenergie het lassenmachine, in een zeer korte tijd om reusachtige energie vrij te geven, is een betere keus van projectielassen.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.