Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De Hwashideskundigen onderwijzen u de vaardigheden van het vleklassen
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

De Hwashideskundigen onderwijzen u de vaardigheden van het vleklassen

2021-10-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Hwashideskundigen onderwijzen u de vaardigheden van het vleklassen

De Hwashideskundigen onderwijzen u de vaardigheden van het vleklassen

 

De Hwashi-vleklasser gebruikt de bogen op hoge temperatuur die door onmiddellijke kortsluitingen van de positieve en negatieve polen worden geproduceerd het soldeersel en de materialen te smelten dat aan de elektroden moet worden gelast om hen te combineren. De structuur van de vleklasser is zeer eenvoudig. Eerlijk gezegd, is het een high-power transformator die 220V AC in een zwakstroom, high-current voeding omzet, die gelijkstroom of AC kan zijn. De lassentransformatoren hebben dramatisch hun eigen kenmerken, d.w.z. de voltagedalingen.

 

Wanneer de elektrode aansteekt, de voltagedalingen. Naast de primaire 220/380 voltageomzetting, heeft de secundaire rol ook een voltage van de kraanomzetting wanneer het aanpassen van het werkende voltage van de vleklasser, die ook door de ijzerkern wordt geregeld. De regelbare lassers van de ijzerkern zijn gewoonlijk high-power transformatoren, die volgens het aanleidinggevende principe worden gemaakt. Wanneer ingeschakeld en weg, zal de inductantie een significante voltageverandering veroorzaken. Het gebruikt hoge druk door positieve en negatieve polen in onmiddellijke kortsluitingen wordt geproduceerd die. De bogen worden gebruikt om soldeersel op elektroden te smelten om hen te combineren. Pas voltage tussen de elektrode en het werkstuk toe om de boog door te krassen of wat betreft het aan te steken, en de energie van de boog wordt gebruikt om de elektrode te smelten en het hoofdmateriaal te verwarmen.

 

De vleklassers zijn gewoonlijk verdeeld in twee soorten outputmacht, wisselstroom en gelijkstroom-macht. Het wordt gemaakt gebruikend aanleidinggevende principes. Wanneer ingeschakeld en weg, zal de inductantie een significante voltageverandering veroorzaken. De bogen met hoog voltage die door voorbijgaande kortsluitingen van positieve en negatieve elektroden worden geproduceerd worden gebruikt om soldeersel op de elektrode te smelten om hun bindende doelen te bereiken.

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.