Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De Hwashideskundigen ontcijferen drukwijze van vleklasser voor u
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-752-3528326
Contact nu

De Hwashideskundigen ontcijferen drukwijze van vleklasser voor u

2022-09-23

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Hwashideskundigen ontcijferen drukwijze van vleklasser voor u

De Hwashideskundigen ontcijferen drukwijze van vleklasser voor u

 

Het weerstandslassen is samengesteld uit voeding, elektrode, drukmechanisme en controlesysteem. De elektroden worden gemaakt van een koperlegering met hoge weerstand het waarvan binnenland met water wordt gekoeld. Het drukmechanisme is fundamenteel pneumatisch of hydraulisch mechanisme. Bepaal het controlesysteem volgens de vereiste laskwaliteit. Gebruik AC lassenmachine, de machine van het omschakelaarsgelijkstroom lassen, de middenmachine van het frequentielassen, het lassenmachine van de energieopslag, de machine van het uiteindelassen, de machine van het flitslassen en ander materiaal. De machine van het weerstandslassen wordt hoofdzakelijk gebruikt voor allerlei metaalmaterialen.

 

De methode om die te lassen door druk toe te passen op de elektrode en te lassen gebruikend de weerstandshitte door huidige door het contactpunt wordt geproduceerd te vloeien is ook genoemd geworden contactlassen. Er zijn vier types van weerstand biedend lassen: vleklassen, projectielassen, naadlassen en uiteindelassen. Het weerstandslassen is hoogst productief en gemakkelijk te mechaniseren en te automatiseren, maar de vereiste lassenmachines zijn complex en macht-intensief, hoofdzakelijk voor massaproduktie.

 

Momenteel, is de drukwijze van de machine van het weerstandslassen hoofdzakelijk cilinder, is het grootste voordeel lage kosten, stabiele verrichting, het goede onmiddellijke volgende, geschikte aanpassing, enz., aangezien de druk van het weerstandslassen, de cilinderdiameter over het algemeen niet meer dan 300mm is, de maximumdruk is minder dan 35000N, de behoefte aan grotere druk om projectielassen te doen met meerdere balies, u de cilinder moeten gebruiken.

 

In een lassencyclus, vergt het vormingsproces van de fusiekern van andere perioden eigenlijk verschillende druk, zoals de aanvankelijke pre-druk is klein, verhoogde machts worden de druk, de recente smeedstukdruk verhoogd, en de vereisten van deze drukomzetting zijn zeer snel, is zulk een hoge druk van de de vraagcilinder moeilijk te bereiken, toen de behoefte aan servodrukmanier!

 

De Technologieinc. van Guangdong Hwashi is gespecialiseerd in de productie van het lassenmachine van de reeksweerstand (vleklassen, aanrakingslassen, naadlassen, rijlassen, uiteindelassen) en industriële robots (zes as mechanisch wapen, lassenrobot, en ladingsrobot, overdrachtrobot, het malen en oppoetsende robot, het schilderen robot, lijmrobot) onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech ondernemingen. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op huishoudapparaten, keukentoestellen, verlichting, hardwarehulpmiddelen, elektro en elektro, instrumentatie, elektronische de industrie van 3C, auto en motorfietsdelen, militaire luchtvaart en andere gebieden. Volgens klantenbehoeften, wij kan diverse lassenmachines, automatische lassenmateriaal en lassenlopende band, lopende band, enz. en aanpassen, om aangewezen algemene automatiseringsoplossingen voor onderneming transformatie en bevordering te verstrekken, en de hulpondernemingen realiseren snel de dienst van transformatie en bevordering van traditionele productiewijze aan midden en high-end productiewijze.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Machine van het vleklassen Leverancier. Copyright © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.