Bericht versturen
Huis > Producten > de lasser van mig tig >
HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering

HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

HWASHI

Certificering:

CE/CCC/ISO

Modelnummer:

Wl-atc-315

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Productnaam:
HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering
Toepassing:
Lassen van transformatorei laminering
Grootte:
1300mmX900mmX1800mm
Gewicht:
300 kg
Voorwaarde:
Nieuw
Garantie:
1 jaar
Norm:
CE/CCC/ISO
Levensduur:
8-10 jaar
De bewegingssnelheid van het laspistool:
0.5m/sec
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 reeks
Prijs
negotiation
Verpakking Details
Overzees Waardig Houten Pakket
Levertijd
7-30 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities
L/C, T/T
Levering vermogen
50 sets per maand
Productomschrijving

HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering

 

 

HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering 0

BESCHRIJVING

De machine wordt ontworpen als automatisch assemblagelassen voor transformator E, I-lamineringsassemblage. Na het vastklemmen door de cilinders en wordt bevestigd, zal het lassenkanon in lassengebied bij met constante snelheid onder het effect van servomotor binnengaan. Dan zal het lassenkanon het lassenprocédé beëindigen. om hogere automatisch te bereiken, ontwierpen wij de machine met het voeden van en het lossen van transportband. Het kan helpen om meer beroepsbevolking te bewaren en productietarief te verhogen

HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering 1HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering 2

LassenKrachtbron Het servokanon van het Aandrijvings Automatische Bewegende Lassen
Keur 3 reeksen van de lasser van Japan Panasonic yc-400TX TIG als lassenkrachtbron met goed stabiele en goede lassenkwaliteit. (of ander merk aangezien u verzoek) Het lassenkanon zal worden gedreven automatisch om het rechte naadlassen op de EI-lamineringskern te voltooien. Het aantal van het vereiste kanon hangt van het product af.

HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering 3HWASHI-de Kern Automatisch TIG Welding Machine van de Transformatorei Laminering 4

Automatische het Laden en het leegmaken Transportband De definitieve EI-Steekproef van de Lamineringskern
Het product zal automatisch in de lassenpositie worden geladen. En na lassen, zal het product worden terzijde geschoven en automatisch worden leeggemaakt. Om volledig automatisch proces te bereiken en beroepsbevolking te bewaren.

Er zijn drie lassende naden. Één keer lassen met hoog rendement. Stabiele lassenkwaliteit. Geen behoefte ervaren lassende exploitant. Sparen loonkosten.

 

Nr.
Punten
Gegevens
1
TIG Welder Number
2-3 (vanaf producttekening)
2
De Bewegende Afstand van het lassenkanon
18120mm (vanaf producttekening)
3
Cilindertypes
3 (horizontaal, verticaal, bovenleer die vastklemmen)
4
Het voeden Transportbandlengte
1200mm
5
Lassensnelheid
10mm/sec

EIGENSCHAPPEN

1. Na assemblage van het e-stuk en ik voeg samen, zal de elektrische reactor in het voeden van transportband, dan in horizontaal het voeden cilindergebied onder het effect van regelbaar-snelheidsmotor binnengaan binnengaan.

2. De horizontale het voeden cilinder zal in werking stellen, duwend het het werkstuk in verticaal het voeden cilindergebied.

3. Daarna, zal de verticale het voeden cilinder in werking stellen, duwend het het werkstuk in vlak lassengebied. De linker en juiste nivellerende cilinder zal niveau van het het werkstuk en het samenpersen. De hogere cilinder zal in werking stellen om het het werkstuk samen te persen.

4. Dan zal de linker en juiste nivellerende cilinder terugkeren naar originele positie. Later, begint de servomotor om het lassenkanon in lassengebied te drijven. Dan zal het lassenkanon beginnen te lassen.

5. Na het beëindigen van de plaatsende lassenlengte, zal de servomotor het lassenkanon aan het terugstellen drijven. De hogere cilinder zal terugstellen, dan zal de het lossen cilinder in werking stellen, duwend het gelaste het werkstuk in het lossen van transportband. Onder het effect van transportband, zal het het werkstuk aan het volgende proces worden vervoerd.

 

Toepasselijk gebied

Automatisch assemblage en lassen van EI-laminering

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Lassenmachine van de condensatorlossing Leverancier. Copyright © 2016-2023 spot-weldingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.