Thuis Productenlasautomaat

Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen van de Staalkeuken

Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen van de Staalkeuken

  • Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen van de Staalkeuken
Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen van de Staalkeuken
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HWASHI
Certificering: CE/CCC/ISO
Modelnummer: Wl-bij-PM1200
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: overzees waardig houten pakket
Levertijd: 7-30 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 sets per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen Toepassing: Het malen en het oppoetsen van de naad van de keukengootsteen
Inputmacht: 380V±10% in drie stadia 50Hz Malend Wieldiameter: 50 mm
Schurende Riembreedte: 50 mm Schurende Riem Roterende Snelheid: 14002800mm/min (regelbaar)
Geschatte Luchtdruk: 0.8mpa levensduur: 8-10 jaar
Hoog licht:

De automatische Machine van het Vleklassen

,

de automatische machine van het naadlassen

Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen van de Staalkeuken

 

 

BESCHRIJVING

Deze CNC gootsteen die speciale machine malen gebruikt schurend riem het oppoetsen principe. De schurende riem wordt gedreven door elektrische motor om het oppoetsen op de rand van de gelaste gootsteen te leiden. Er zijn twee processen om op te poetsen. Ten eerste, gebruik de ruwe schurende riem om de overtollige snijkant en de vlekken van het projectielassen te malen. Dan gebruik de fijne schurende riem om het oppoetsen behandeling te leiden. Na deze twee processen kan aan het vereiste van gootsteen voldoen die en het oppoetsen behandeling malen. Het wordt ontworpen om professioneel de automatische controlesysteem van Mitsubishi te gebruiken. U moet slechts de gecoördineerde gegevens van het product invoeren en de machine beginnen, zal de schurende riem van de machine het malen en het oppoetsen automatisch binnen het spoor van vooraf ingesteld programma leiden. De arbeider moet slechts de gootsteen zetten en nemen.

 

Het product zal op de plaatsbepalingsvorm worden bevestigd. De servomotor zal de as van X en y-drijven binnen de vooraf ingestelde gegevens van programma in werking te stellen. De machine kon 15 soorten opslaan het malen van modellen. Het malende wiel zal zich samen met X-richting bewegen en de maximum bewegende waaier is 1220mm terwijl de maximum bewegende waaier van y-richting 620mm is. De z-as kan het bewegen op en neer binnen de waaier van maximum 250mm leiden zich terwijl de a-as 360ºrotating onder de controle van servomotor kan leiden. Deze machine is geschikt voor verschillende richtingen van product.

 

Geschikt om van de gootsteen binnen de waaier van 1200mmx600mmx230mm te malen en op te poetsen. (kan volgens uw product worden aangepast)

 

 

TOEPASSING

Geschikt om van keukengootsteen binnen de waaier van 1200mmx600mmx230mm te malen en op te poetsen. (wordt aangepast volgens uw product)

 

 

SPECIFICATIE

 

Model Wl-bij-PM1200
Inputmacht 380V±10% in drie stadia 50Hz
Nominaal vermogen 10KVA
Malend Wieldiameter 50mm
Schurende Riembreedte 50mm
Schurende Riem Roterende Snelheid (regelbaar) 1400-2800mm/min
X As Bewegende Waaier ≥1220mm
Y As Bewegende Waaier ≥620mm
Z As Bewegende Waaier ≥250mm
Een as Bewegende Waaier 360º
Geschatte Luchtdruk 0.8MPa
Gasverbruik 1m3/h
 
 
 

EIGENSCHAP

1. Hoofdlichaam: Keur het versterkte speciale ontworpen staal, verticale structuur als lichaam goed. Genoeg sterkte en stabiliteit. Het is uitgerust met het systeem van de slideway en servomotoraandrijving.

 

2. Controlesysteem: Keur professioneel de controlesysteem en touch screen van Mitsubishi als mens-machine interface met duidelijke Engelse input goed. PLC, als controlehub als gehele machine, is verantwoordelijk voor lezing die, die en allerlei signaalverwerking overbrengen controleren en met divers extern het instrueren mechanisme van het transmissiesignaal coördineren de geldigheid van alle orden van uitvoering van de machine te verzekeren. De zelf-opsporing van alle automatische het testen posten roeit effectief het voorkomen van defect en andere ongevallen uit. Wanneer de druk, de stroom, de luchtdruk, de hydraulische druk, de temperatuur of andere testende signalen in abnormale situatie zijn, zal de machine een alarm geven om eender welke onzekere ongevallen te verhinderen.

 

3. CNC Mobiel Systeem: Dit voorstel keurt codage servomotor goed. De bewegende waaier is 1200mmx600mmx230mm. Het is uitgerust met afwerking machinaal bewerkend goede slideway kwaliteit, schroefbal en automatisch dectectionsysteem met snelle reactie en hoge controleprecisie. Dit automatische apparaat wordt ontworpen met vier assenstructuur (de as van X, van Y, van Z, a-). Gebruik PLC om plaatsend mobiel programma op te slaan. Het eenvoudige en geschikte plaatsen.

 

4. Roterend Systeem: Keur grote machts servomotor als de drijfbron goed die omwenteling kan voltooien 360º. Krachtige bron, eenvoudige en geschikte aanpassing.

 

5. Malend Systeem: Het wordt ontworpen met twee schurende riemapparaten. Één reeks is ruwe schurende riem, is een andere fijne schurende riem. De elektrische motor drijft de schurende riem om hoge snelheidsomwenteling te leiden. De schurende riem is uitgerust met het spannen van wiel en het drijven van wiel. Het is geschikt voor het malen van verschillende het werkstukken. Eenvoudige en geschikte vervanging.

 

6. Gehele Machinestructuur: Geschikte elektrodendemontage, installatie, en onderhoud van de gehele machine; Duidelijk kleurenteken en keurige bedrading van elektrische kring, gaskring, waterkring.

 
 

MATERIËLE CONFIGURATIE

1. Keur silicium goed van IXYS van Verenigd wordt gecontroleerd Verklaard met hoge precisie en snak levensduur die.

 

2. Keur geïntegreerde schakeling van Motorola van de V.S. en PLC van Japan SIEMENS met snelle reactie en stabiele prestaties goed.

 

3. Keur systeem van de het touche screencontrole van Japan Panasonic het intelligente dat goed met automatisch insectenalarmsysteem geïnstalleerd is. Ontruim interface, gemakkelijke verrichting, en stabiele prestaties.

 

4. Keur zelf-ontwikkeld intelligent de controlesysteem goed van het microcomputerlassen om de compensatie voor de schommeling van krings ingebouwd voltage te controleren te verzekeren de schommeling van voltage binnen ±15% is. Zet huidige compensatie ertoe aan om de stabiele lassenstroom van krachtbron te verzekeren

 

5. Keur de servomotor van Taiwan TECO met krachtige sterkte, hoge precisie en stabiele controle goed.

 

6. Keur De pneumatische componenten van Zuid-Korea SANWO met stabiele prestaties goed.

 

7. De transformator keurt de staalplaat van het de hoge zuiverheidssilicium van Japan met goed magnetisch en elektriciteitsgeleidingsvermogen goed. Minder machtsconsumptie, krachtigere en stabiele capaciteit

 

9. Leef strikt Ce-veiligheidsnorm om na de machine te ontwerpen. Verminder het ongevallentarief.

 

 

CONCURRENTIEVOORDEEL

1. Professioneel

Meer dan 20 jaar van ervaring in de industrie van het draadnetwerk en voert meer dan 50 landen uit. Hwashi is de echte professionele vervaardiging.

 

2. Productkwaliteit

De kwaliteit van producten is de sleutel van ondernemingsoverleving. Hwashi is ISO9001: de gediplomeerde vervaardiging van 2000.

 

3. Redelijke Prijs

Wij zullen controle eisen elke het produceren verwerkt om kosten voor onze klanten te drukken.

Nadat de cliënten het citaat ontvangen, zullen wij u de rationaliteit van de prijs en het verschil tussen onze producten en producten van andere leverancier tonen.

 

4. Levertijd

De behoefte van de klant is op tijd levering, eerder een verontschuldiging.

Wij zullen een productieplan alvorens te produceren, en de verkoop zullen informeren regelmatig de productieplanning en het proces aan de klanten maken.

 

5. Mededeling

Het Engels is de fundamentele en andere talen kan zich begrijpen.

E-mail van alle klanten zal binnen 2 uren bij werkuren worden geantwoord en moet binnen 12 uren bij non-working uren worden geantwoord.

 

6. Aangepast

De gepersonaliseerde, professionele dienst: wij kunnen verschillende programma's volgens de eis van klanten verstrekken, dus klanten maken beste en meest aangewezen kiezen.

 

7. Technische bijstand

24 urentechnische ondersteuning per e-mail. Ons professioneel team is altijd hier bereid uw technische adviseur te zijn.

 

          Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen van de Staalkeuken 0

 

                                             

Professioneel Aangepaste CNC Automatische Malende en Oppoetsende Machine voor Stanless-de Gootsteen van de Staalkeuken 1

 

 

Contactgegevens
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Contactpersoon: Brian Chen

Tel.: +8613380655812

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten