Thuis Productengelijkstroom-lassenmachine

25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm

25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm

  • 25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm
25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HWASHI
Certificering: CE/CCC/ISO
Modelnummer: Wl-mf-25K
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: overzees waardig houten pakket
Levertijd: 7-30 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A
Levering vermogen: 50 sets per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: 25KVA gelijkstroom-Lassenprijs/Computergestuurde MF vleklasser Toepassing: Lassend voor aluminium en koperproducten, metaal
Grootte: 480x900x1600*mm Gewicht: 280kg
Voorwaarde: Nieuw Garantie: 12 maanden
Norm: CE/CCC/ISO Levensduur: 8-10 jaar
Hoog licht:

Middelgroot Frequentielassen

,

Het Hulpmiddel van het vleklassen

25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm

 

 

BESCHRIJVING

 

Het voordeel van deze machine is dat het helpt om de energie van het materiaal van de ijzerkern zeer te verminderen, aangezien de frequentie van lassentransformator van 50/60Hz van leidingenlevering aan 1000Hz wordt bevorderd. Bovendien, de commutatiediode van subnet van transformator kon de stroom in gelijkstroom-macht omzetten die wordt gebruikt om macht voor lassen te verstrekken. In dergelijke omstandigheid, zou de inductantiecoëfficiënt van subnet kunnen dramatisch worden verbeterd en de productiekost zou kunnen worden geminimaliseerd omdat de inductantiecoëfficiënt een belangrijke factor is die resulteert in energieverlies maar bijna in gelijkstroom-lassenkring kon worden genegeerd.
De middelgrote de Vleklasser van de frequentieomschakelaar is een geavanceerd lassenmateriaal. De voeding in drie stadia, door gerectificeerd door een speciale omschakelaar, wordt omgezet in het voltage van 1000Hz AC en aan een middelgrote frequentietransformator dan overgebracht zodat wordt de stroom gerectificeerd om gelijkstroom-lassenstroom te leveren. 

 

 

EIGENSCHAP

 

1. Drukkend verrichtingskosten, met inbegrip van het besparen van de energie van elk vleklassen en het verminderen van de cyclus van lassen.

 

2. Besparingsenergie: Ben met gebruiken vergelijkbaar met lage frekwentie, kan het helpen om de consumptie van stroom te verminderen. De transformator van hetzelfde gewicht kon output meer energie. Het kan ook gemakshalve met de grote automatische lassenklem worden gebruikt.

 

3. In een halfautomatische machine, kan één middelgrote frequentietransformator vele transformatoren met lage frekwentie vervangen die kunnen helpen om de parallelle verbinding in secundaire kring te verminderen.

 

4. Verbeter de machtsfactor, verminder de productiekost.

 

5. Verminderend interferentie in secundaire kring die in het grote open gebied is: de lassenstroom is gelijkstroom. Wanneer er inductie of magnetisch materiaal in het secundaire winden zijn, zal het lassen niet beïnvloed worden.

 

6. Om de voedingeenheid te maken saldo laden: MF de omschakelaarsvlek/de projectielasser keuren de bronnen goed in drie stadia die energie kunnen opslaan.

 

7. Meer aanpasbaar aan de schommeling van machtsnet en voltagedaling: een deel van de energie is opgeslagen door omschakelaar en geleverd om te laden. Het vervangt de manier van voeding van het machtsnet direct te laden.

 

8. Nauwkeurigere en snelle controle van stroom: Ben met systeem met lage frekwentie vergelijkbaar, kan het meer parameters op een nauwkeurigere manier analyseren.

 

9. Betrouwbaarder proces: Voor het grootste deel van toegepaste weerstand zullen de lassenmetalen, aan gebruik gelijkstroom om te lassen helpen om beter effect te bereiken.

 

10. De technologie van MF systeem is traditioneler en betrouwbaar wat de schaderesultaten de gecontroleerde analyse van silicium kan verhinderen.

 

 

 

 

SPECIFICATIE

 

Punten

Specificatie

Vertoning

5 van het Blauwe Vertoningsduim Scherm

Geschatte Macht

25KVA

Inputvoltage

AC 380V, 50Hz

Het Tarief van de plichtscyclus

20%

Maximumkortsluitingstroom

25000A

Omschakelaarsfrequentie

1000Hz

De Periode van de lassencyclus

11

De Tijden van de lassenimpuls

3

Huidige Langzame Stijging en Benedencontrole

Ja

Opgeslagen Lassende Modellen

20

Lassenvermogen

2*2mm

Cilindergrootte

¢100x100mm

 

 

 

TOEPASSING

 

Wijd gebruikt in het lassen van allerlei metaal, verbinden de Sensor, leiden en zijn lood, koperfolie en verdwenen draad, relais, horloge, capacitief naaktslak en lood, de koperdraad, de weerstandsspeld, de inductantie, de batterij en de stabilisator, contactdoos, zilveren contact en koperblad, die bliksem lassen met wolfram en molybdeenmateriaal, enz. 

 

 

 

CONCURRENTIEVOORDEEL

1. De de productiemogelijkheden van HWASHI staan binnenshuis snelle verzending van speciale elektroden en het bewerken toe. 

2. HWASHI is het belangrijke merk in de industrie van het weerstandslassen in China 20 jaar; Fabrieks directe verkoop, concurrerende prijs.

3. Snelle Reactie op Klanten: Uw tevredenheid is het doel dat wij hebben nagestreefd.

4. De aangepaste Dienst: Wij kunnen helpen om de lassenmachine volgens uw vereiste te ontwerpen en te ontwikkelen. Wij zijn flexibele en geschikt Leverancier.

5. Echt Product met Uitstekende Kwaliteit:  12 maanden garantie. Onze machines worden strikt voldaan aan ISO9001: de Verplichte Certificatie van 2000 en van China. Het grootste deel van onze machines genieten jaar 8-10 van levensduur. 100% waarborgtest vóór levering.

6. Na de Verkoopdienst en Technische bijstand: 24 urentechnische ondersteuning per e-mail. Ons professioneel team is altijd hier bereid uw technische adviseur te zijn.

7. Snelle Levering: Ons bedrijf verstrekt just-in-timelevering.

8. Snelle Reactie op Klanten: Uw tevredenheid is het doel dat wij hebben nagestreefd.

 

 

 

          25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm 0

 

                                       

                                              25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm 1

                 25KVA MF gelijkstroom van de Vleklasser Computergestuurde CCC/van ISO Norm 2 

 

 

Contactgegevens
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Contactpersoon: Kary Hou

Tel.: +8613380655800

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten